реклама
Sucurity Police

реклама

kordon30 Співробітниками податкової міліції міста Черкаси виявлено та припинено незаконну діяльність жителя міста Шпола, який, використовуючи власний мікроавтобус, надавав громадянам послуги з перевезення маршрутом Шпола-Черкаси-Шпола. Важливо, що даний факт правоохоронцями виявлено якраз під час новорічних та різдвяних свят, коли наші співгромадяни більше переймаються наявністю вільних місць у так званих «маршрутка» та можливістю вчасно добратися до святкового столу, ніж власною безпекою.

Виявлений «перевізник» був не тільки не зареєстрованим, як суб’єкт підприємницької діяльності, але й не мав відповідної ліцензії на даний вид діяльності, а отже не ніс би ніякої відповідальності у разі виникнення надзвичайних подій на дорозі. Зважаючи на ожеледицю, мороз, стан дорожнього покриття та самої «маршрутки», такі подорожі могли б мати для її пасажирів небезпечні наслідки.

Наразі приймається рішення щодо виду та міри відповідальності псевдоперевізника.

Про це повідомляє перший заступник голови – начальник управління податкової міліції ДПА в Черкаській області Сергій Віннік.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Прапор 17.01.2011 10:39
«Ліцензія аж ніяк не додає безпеки руху», проте, пасажир належно оформленого маршрутного транспортного засобу під час поїздки є застрахованим на випадок дорожньо-транспортної пригоди, тому, при виникненні ДТП та при отриманні тілесних пошкоджень, або (не дай Боже) загибелі, пасажир або його сім’я, матиме право звернутися до суду та отримати страхову виплату. Пасажир, обравши на свій страх і ризик неналежно оформленого перевізника та при настанні подібних випадків залишиться ні з чим.

А з приводу Фокстроту – звертайтесь до спілки захисту прав споживачів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Україна 14.01.2011 16:40
Ліцензія аж ніяк не додає безпеки руху,просто водій забув табличку ділення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Slava 14.01.2011 15:08
Представники Фокстроту теж взувають людей здирають кошти за безкоштовне підключення побутової техніки. До кого треба звертатися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100