реклама

реклама

І через рік після втрати президентських повноважень, Віктор Ющенко не минає нагоди покритикувати Юлію Тимошенко

І через рік після втрати президентських повноважень, Віктор Ющенко не минає нагоди покритикувати Юлію Тимошенко

Музей Тараса Шевченка Національного Шевченківського заповідника в Каневі (Черкаська область) не був відкритий через тодійшнього прем’єр-міністра Юлію Тимошенко, сказав в ефірі одного з українських телеканалів президент (2005-2010) Віктор Ющенко.

За словами політика, екс-глава уряду мала інші пріоритети і не відкрила музей, хоча 90% для його відкриття було зроблено.

"Були виділені гроші, але прем'єр-міністр дивилася на бюджет як на власну касу", - зауважив В.Ющенко.

"Якщо здійснювати ходу Каневом, то Ю.Тимошенко це зробить… А як музей відкривати, то краще людям по тисячі роздати", - наголосив лідер партії "Наша Україна".

 

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Пупс 19.01.2011 15:38
Ющенко критикував не тільки Юлю, а й усіх своїх колишніх премьєрів, включно з Януковичем.
----------------
Вот именно, критикував, разводив руками, обещал и при этом крал, крал и крал.. Ющенко также обещал для народа дефолт (подгоняя курс доллара к 10 грн и больше)... Дальше не буду писать о нем ..противно!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Детектор 18.01.2011 10:46
що значить "не минає нагоди покритикувати"?! Ю.В.Т. для вас досі "вся в білому, а решта, вибачте - у кучмі"?! Ви переконані, що її нема за що критикувати? До речі, якщо писати без купюр, то за ту саму бездіяльність по Каневу Ющенко критикував не тільки Юлю, а й усіх своїх колишніх премьєрів, включно з Януковичем. Загальновідома річ: цей об"єкт фінансувався Урядом. Уряд простоював - простоював і Шевченківський музей!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Пупс 17.01.2011 18:43
Господи... не пишите имя этого ужасного человека.В.Ю.
Пусть лучше этот "патриот" расскажет почему до сих пор не построена Ликарня майбутнього, на собранные (содранные) его женой с народа деньги. А сейчас ни больницы ни денег. Кто ему мешал? Опять Тимошенко? Или Тимошенко помешала ему раскрыть его же отравление??? Тимошенко заставила его взять к своей уже имеющейся даче еще и государственную ? Тимошенко настроила ему по всей Украине пасеки??? Тимошенко не расчиталась и не выплатила зарплату за год простым клеркам работавшим в офисе партии НУНС???
Противно !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! от В.Ю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Настя 15.01.2011 15:24
не тодійшній, а тогочасний. На крайняк - тодішній.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100