реклама

реклама

kolyad2 Аншлаг зібрав різдвяний фестиваль «Велика коляда», що відбувся 16 січня у Черкасах. Очевидно, черкасці так хотіли почути колядки у виконанні львівських та черкаських творчих колективів, та ще й безплатно, що їх прийшло значно більше, ніж міг вмістити зал Черкаської філармонії. Дійшло до того, що заради безпеки самих же глядачів, керівництво філармонії розпорядилося зачинити її вхідні двері і не пропускати більше нікого. На вулиці залишилася і дружина мера Черкас Анжела Одарич…

У холі філармонії нервово походжав соратник мера Черкас, депутат міськради Микола Мирза. Це вже була 16-та година вечора, коли саме мав розпочинатися концерт. У залі філармонії хтось ще всідався, хтось шукав собі вільне місце, хоч і безрезультатно, а хтось вже аплодував, викликаючи колядників на сцену. Тож дивне схвилювання депутата Мирзи викликало здивування. Він щось запитував у чергових, однак суворі жіночки категорично відмовлялися відкривати зачинені двері. У свою чергу, загін таких ще схвильованих глядачів, чиї родичі або знайомі опинилися по той бік дверей-барикад, штурмував особу-заступника директора філармонії. Однак Валентина Іванівна (прізвище називати вона відмовлялася) доводила усім, що у залі вже зібралося 800 осіб і за технікою безпеки більшу кількість вона просто не пропустить.

– То і депутатів не пускають? – звернуся «Прочерк» до Миколи Мирзи.

– Та яких там депутатів. Там дружина Одарича… – з сумом в очах подивився на натовп, що зібрався за дверима філармонії, пан Микола.

Та на концерт Анжела Одарич таки потрапила. Кажуть, допоміг дзвінок до директора філармонії Антанаса Петраускаса. Тож дружину мера провели іншим, не парадним входом, до зали. Уже після концерту подружжя Одаричів виходило з зали вдвох, спокійно. Усі ділилися враженнями від побаченого. Однак, говорячи про тепло в серцях глядачів, мер Сергій Одарич таки погоджувався, що у тих городян, хто не втрапив на концерт, серце було сповнене теплом не настільки.

Подружжя Одаричів потрапило у "різдвяну історію"

Подружжя Одаричів потрапило у "різдвяну історію"

– Безумовно, те, що не всі охочі потрапили на концерт, ненормально. Але ж є обмежені можливості залу, є вимоги техніки безпеки, пожежної безпеки. Людей дійсно прийшло більше, ніж ми очікували, – розповів «Прочерку» Сергій Одарич. – Але з іншого боку, я заходив о четвертій годині вечора і всі, хто заходив у цей же час потрапили до залу.

Мер натякнув в розмові на те, що слід приходити на концерт вчасно. Сам він прийшов до філармонії з відкриття фотовиставки у торгівельному центрі «Хрещатик-сіті». Очевидно, що його дружина на концерт просто спізнилася, тому й потрапила в таку ситуацію…

Чим же так зацікавив черкаський фестиваль-аналог львівської «Великої коляди» черкасців? Чи буде цей фестиваль традиційним для Черкас? Яке враження отримали від фестивалю як приїжджі львівські колективи, так і черкасці, зокрема, подружжя Одаричів? Про це детальніше читайте на «Прочерку» трохи згодом.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Лмила 18.01.2011 09:07
Цитую Черкащанин:
Пане мер, треба закінчувать займатись клоунадою( то фестивалі, то фотовиставки)по дивіться на вул. Хрещатик,або на б.Шевченка - ями як після війни, а зима ще не закічилася. А що буде весною? Беріть лопату в руки і працюйте.

явно відсутня творча фантазія. Давно відомо, що людям потрібно "Хлеба и зрелищ". Дороги тут відсутні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Виктор 17.01.2011 18:10
Черкащанин, а вы сами лопату уже взяли? Много сделали на благо города? Поделитесь успехами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 муха 17.01.2011 16:43
поколядували і досить, требаи займатись ділом....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Черкащанин 17.01.2011 12:12
Пане мер, треба закінчувать займатись клоунадою( то фестивалі, то фотовиставки)по дивіться на вул. Хрещатик,або на б.Шевченка - ями як після війни, а зима ще не закічилася. А що буде весною? Беріть лопату в руки і працюйте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100