реклама

реклама

Учора на зустрічі міського голови Черкас Сергія Одарича з членами його політичної команди було ухвалене рішення таки змінювати виконком та формувати нову більшість в міськраді. Про це Сергій Одарич повідомив в коментарі «Прочерку».

– Учора ми зібралися, поспілкувалися, підтримали один одного. І вирішили таки змінювати виконавчий комітет. Команда також погодилася формувати нову більшість, – повідомив Сергій Одарич. – Так, нині я не підписав рішення Черкаської міської ради про розпуск виконавчого комітету. Тепер за тиждень-другий має бути наступна сесія. «Заветоване» рішення підлягає повторному розгляду. І думаю, таки ухвалимо рішення про розпуск виконкому, бо в нинішньому складі він дійсно неефективний.

Сергій Олегович також повідомив, що веде переговори практично з усіма силами в міськраді для створення нової більшості.

– Але з Мєльою переговори не веду! – уточнив Сергій Одарич, маючи на увазі голову фракції ПР в міськраді.

Поки що ж ніяких акцій протесту проти обласного керівництва команда Вільних демократів не планує проводити. Натомість депутати з команди мера активно звітують про свою діяльність у черкаських дворах.

– Я також готую свій традиційний звіт, – запевнив Сергій Одарич.

Нагадаємо, що вчора команда мера Черкас збиралася в приймальні Вільних демократів у двоповерховій будівлі за адресою Смілянська, 4. Сергій Одарич повідомив, що зараз на його команду здійснюється шалений тиск з боку губернатора області Сергія Тулуба.

Як відомо, 11 квітня депутатська більшість Черкаської міськради проголосували за розпуск виконавчого комітету Черкаської міської ради і припинення повноважень заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів та керуючого справами. Рішення, яке голосувалося в поіменному режимі, підтримали «батьківщинівці» та «регіонали». За це проголосувало 34 народних обранців. Міський голова Черкас Сергій Одарич скористався своїм право «вето» і не підписав рішення Черкаської міської ради про розпуск виконавчого комітету.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100