реклама

реклама

 Під час сьогоднішньої сесії Черкаської міської ради секретар міськради Віктор Горкун склав свої повноваження. Відтепер цю посаду обійматиме 60-річний депутат від Комуністичної партії Віктор Білоусов. Також він виконуватиме обов’язки міського голови.


У коментарі журналістам новоспечений секретар міської ради Віктор Білоусов зазначив, що просити його обійняти нову посаду приходило чимало депутатів.

– Для мене це новий поворот долі. Повірте, до формування нового складу виконкому я не маю ніякого відношення, у переговорному процесі не брав участь. До мене звернулися не тільки керівники різних фракції, а й окремі депутати з «Батьківщини», Партії регіонів, «УДАР». Сподіваюся, не для того, щоб просто закрити цю проблему… Я думаю, що більшості з них було небайдуже, яка ситуація склалася у місті, – сказав Віктор Федорович.

Водночас він уже розуміє, що працювати йому буде нелегко.

– Сказати, що йду на посаду з величезним бажанням? Ні. Так я вихований: «Если не я, то кто?» Буде важко, звичайно. Одна справа, коли береш участь у формуванні виконкому, коли все узгоджується… Але це не смертельно. Ми в одному місті живемо. Членів виконкому я багатьох знаю. Зараз говорити, як далі буде, зарано, – вважає Віктор Білоусов.

Також він запевнив журналістів, що змусить нових членів виконавчого комітету працювати.

– Нічого трагічного не відбулося: усі служби працюють. Інша справа, що треба багато чого міняти. Я попрошу всіх членів виконкому зібратися, і з того моменту вони повинні працювати. Будуть працювати без вихідних точно – і 8, і 9 травня. Це я вам обіцяю! Все буде добре, – оптимістично прокоментував Віктор Білоусов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100