реклама

реклама

 Мер Черкас у відставці Сергій Одарич викреслив назавжди зі свого життя колишнього соратника, депутата, начальника департаменту охорони здоров’я Олега Стадника, який голосував за відставку міського голови. Про це Сергій Одарич повідомив учора на прес-конференції, відповідаючи на запитання «Прочерку».

 

– Я не бачу можливості спілкуватися зі зрадниками, – сказав Сергій Одарич.

Разом з тим, він не вважає зрадниками в прямому сенсі ще трьох депутатів-соратників, що проголосували за його відставку.

– У нас було три попутники, які до нас пристали, а зараз відстали. Це депутати Олександр Савенко, Сергій Ткаченко і Денис Жмаєв. Але я по відношенню до них слово «зрадники» не застосовую. Коли ми в 2010 році формували команду, кого висувати в міськраду, кого виставляти по округах, а кого включати в список, то в нас були погоджені всіма правила. З кожним з членів команди йшла мова про те, що можливий, наприклад, варіант, що мене знімуть з виборів. Тоді б до міськради зайшла група депутатів без міського голови і їй би довелося працювати в опозиції. Ми обговорювали, як працювати у випадку силового тиску на депутатів з боку прокуратур тощо. Була розмова і про те, якщо якийсь депутата голосуватиме за гроші чи претендуватиме на шматок бюджетного пирога, то міський голова Сергій Одарич одразу складає свої повноваження. Бо я поручився своїм ім’ям, що в нас в раду йде команда порядних людей. Отже коло людей, зв’язане певними правилами, вистояло. Крім одного – Стадника, – пояснив Сергій Одарич.

Тепер Сергій Одарич обіцяє докласти всіх зусиль, щоб коли Олег Стадник йшов вулицею, громада міста тикала в нього пальцем.

– Інші депутати, що долучилися до команди, не були настільки пов’язані з нами зобов’язаннями. Тому, звичайно, рівень вимог до цих людей інший. Але я ні з ким з них не спілкуюся, – запевнив Сергій Одарич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100