реклама

реклама

Ректор Черкаського національного університету, депутат обласної ради від Партії регіонів Анатолій Кузьмінський навіть не знав про бажання письменниці і нардепа від «УДАРу» Марії Матіос зустрітися зі студентами університету. Про це Анатолій Кузьмінський повідомив в коментарі сайту «Про головне».

– Про бажання зустрітися зі студентами Марії Матіос я вперше чую. Знаю, що Ірина Геращенко (нардеп від «УДАРу» – ред.) для себе хотіла огранізувати зустріч зі студентами. Але ми не можемо відміняти навчальний процес за будь-чиїм бажанням та примушувати студентів до зустрічі з депутатами. Інша справа — якщо студенти забажають такої зустрічі самі, – зазначив Анатолій Кузьмінський. – Те, що я не дозволяю зустрітися з Марією Матіос — це чиста вигадка. Я запитав у викладачів із кафедри літератури, чи не планували вони якихось заходів за участі письменниці? Вони сказали, що нічого такого не знають. Якщо наші студенти захочуть зустрітися з Марією Матіос — немає проблем. Ми надамо приміщення, як це робили для зустрічей з Іваном Драчем та Миколою Жулинським.

Нагадаємо, що перебуваючи 16 травня у Черкасах, письменниця Марія Матіос заявила, що адміністрація Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького не дає дозволу зустрітися зі студентами. Мовляв, прохання надати дозвіл на зустріч з черкаським студентством півтора місяця лежало на столі адміністрації університету без відповіді.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100