реклама

реклама

Заступник в. о. міського голови Черкас Павло Карась ініціює службове розслідування стосовно діяльності директора департаменту бюджетної політики Людмили Гуріненко. За словами Карася, її дії були незаконними, тому вона має бути відсторонена від виконання службових обов’язків. Про це він сказав під час вранішньої наради у міськвиконкомі.

– Є факти у депутатів стосовно незаконної діяльності цього посадовця. Коли всупереч рішенню міської ради не надавались довідки про землю, чим наносилася шкода бізнесу. За такі дії потрібно нести відповідальність, – прокоментував дії Гуріненко Павло Карась.

Він запевнив, що тепер службові розслідування будуть чи не щодня.

– Надалі, я думаю, що ми щодня будемо розглядати питання, пов’язані із оперативною діяльністю, для того, щоб навести лад у місті, – наголосив Павло Миколайович.

Опісля він попросив у в. о. міського голови Віктора Білоусова посприяти його зустрічі з правоохоронцями.

– На цьому тижні, Вікторе Федоровичу, під вашим головуванням пройде зустріч з правоохоронними органами, тому що потрібна допомога. Ситуація дуже-дуже непроста! Я вважаю, що у Черкаській міській раді діяло організоване злочинне угрупування, – сказав під час наради Карась.

Нагадаємо, на нещодавній прес-конференції Павло Карась запевнив журналістів, що дехто зі старої команди міської влади не просто «піде» з роботи, а й «сяде». ВІДЕО дивіться ТУТ.

Як вже повідомляв «Прочерк», Людмила Гуріненко стала директором департаменту бюджетної політики 5 березня 2013 року. Вона прийшла на заміну Наталії Джуган, яка звільнилася «за згодою сторін».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100