реклама

реклама

Керівник Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко стверджує, що потрапив з партійцями в Київ на акцію «Вставай, Україно!» навіть у розмальованому партійною символікою автобусі, подолавши при цьому чотири пости міліції.

Фото з сайту: progolovne.ck.ua

Фото з сайту: progolovne.ck.ua


– Так, на шляху до Києва в наших однодумців були труднощі. Так, була сутичка з ДАІшниками в корсунської делегації. Бо їх спинили і почали розповідати, що не треба їхати в Київ. Вони запізнилися, проте доїхали. В останню чергу відмовився їхати водії в Смілянському та Монастирищенському районах. Була певна проблема в Золотоноші. Та вважаю, що то суто технічні проблеми. Хто хотів їхати, той доїхав. Так, декому доводилося змінювати до чотирьох автобусів. Але от наш автобус був розмальований партійною символікою і подолав чотири пости. Нас вже зупинили перед Поштовою площею, – зазначив Анатолій Васильович.

Як повідомив сайту «Про головне» керівник Корсунь-Шевченківської організації «Батьківщина» Сергій Савранський, ДАІ зупинило їх автобус у селі Іванівка Київської області. У водія запитували, кого й куди він везе, перевірили багажника, чи не везуть агітації та партійного реманенту. «Легенди» про те, куди їдуть, у опозиціонерів були найрізноманітнішими. У корсунчан з’явилася оригінальна вигадка. Одна з корсунчанок мала конче потрапити до Києва цього дня, аби взяти участь у семінарі з фен-шую. Як на прикрість, влада відмінила усі рейсові автобуси до Києва як у Черкасах, так і в Корсуні. Робити нічого, жінка попросилася «у рукавичку» до опозиціонерів. Коли людей зупинили, то вони гуртом вирішили йти на хитрість. Мовляв, на фен-шуй їдуть вони усі. Лікбез про те, що таке феншуй «просвітлена» корсунчанка встигла окреслити своїм землякам. Тим не менше, опозиціонерів протримали 2 години. Чи за наполегливою порадою даішника, з яким довго вів бесіду водій, чи випадково, двигун у бусику перестав заводитися. Але героїчні корсунчани не втрачали надії. І диво сталося. Через дві години «маринувань», їх відпустили, дивним чином завівся двигун і бусик потрапив до Києва.

За словами Анатолія Бондаренка більше проблем з мали опозиціонери зі Сходу країни. Так, перешкоди в дорозі ДАІшники чинили луганській та донецькій організація «Батьківщини». Опозиціонери з Криму теж не могли доїхати.

Через перешкоджання опозиціонерам при поїздці в Київ на акцію «Вставай, Україно!» черкаські «свободівці» написали звернення до голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба та обласного прокурора Геннадія Дем’яненка. Стосовно ж «батьківщинівців», то їхні нардепи вже звернулися в усі відповідні органи з проханням розібратися в ситуації. Хоча самі ж опозиціонери не надто сподіваються на справедливе вирішення питання. Мовляв, сама ж влада перешкоджає їм.

Нагадаємо, що Анатолій Бондаренко ще до акції «Вставай, Україно!» радив опозиціонерам, яких міліція на дорозі не пускатиме в Київ, битися з ДАІшниками.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100