реклама

реклама

 Заступникові в. о. міського голови Павлу Карасю прикро, що так мало людей знало про проведення у Черкасах міжнародної акції «Ніч у музеї». Він вважає, що це є результатом недопрацювання організаційного відділу Черкаського МВК, про що заявив під час вранішньої наради.


Ніч у музеї-2013. Фото Тетяни Черевань з соцмережі ''Фейсбук''

Ніч у музеї-2013. Фото Тетяни Черевань з соцмережі ''Фейсбук''

– У суботу у Черкасах відбулася цікава подія. І мені дуже прикро, що про неї не було відомо. Я дізнався абсолютно випадково. Там були люди, які представляють величезний прошарок суспільства, – митці. Це, можливо, краща частина нашого суспільства. І їх було значно більше, ніж на мітингах збирають політичні сили! – заявив Павло Миколайович.

За його словами, організатори звернулися у мерію з проханням перекрити дорогу, проте цього так і не зробили.

– Їм ніхто не допоміг! На жаль, ні заступники міського голови, ні працівники міськвиконкому не знали про цю акцію і не були там присутні. Вони реально втратили! Я дуже задоволений тим, що мені вдалося туди потрапити... абсолютно випадково, – похвалився Павло Карась.

Опісля він звернувся до начальника оргвідділу Лілії Маліщук з проханням наступного разу обов’язково повідомляти про подібні акції.

– Щоб це були спільні акції. Узгоджуйте з Прітченко (заступник голови Черкаської ОДА, – ред.), навіть коли вони нас не долучають, – висловив побажання Павло Карась.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100