реклама

реклама

19 травня в Черкасах відзначили День пам’яті людей, які померли від СНІДу масовим тестуванням на ВІЛ, оригінальним футбольним турніром та масштабним квестом. У центральному сквері «Юність» з ранку до пізнього вечора містян чекала серія розважально-пізнавальних заходів під назвою «Стань поколінням вільним від СНІДУ» в рамках проекту «Вільний удар».


В рамках акції 307 черкащан протестувалися на визначення ВІЛ-інфекції. У трьох із них статус підтвердився. Безкоштовне експрес-тестування на ВІЛ проводилося відразу у чотирьох мобільних амбулаторіях. Усі, хто пройшов тестування, отримали у подарунок спеціальні сучасні браслети з написом «Я пройшов тест на ВІЛ! І це мій вибір!». На думку організаторів такі подарунки мають стимулювати поширення інформації про необхідність тестування на ВІЛ.

Із 14.00 у центрі скверу стартував турнір з міні-футболу та масштабний квест з популяризації відповідального ставлення до свого здоров’я.

Завершилося дійство пізно ввечері яскравим піротехнічним фаєр-шоу від арт-шоу «Джайра» у міському сквері «Юність» та запуском небесних ліхтариків у Долині Троянд.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100