реклама
Sucurity Police

реклама

Фахівці Держфінінспекції в Черкаській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності Тальнівської загальноосвітньої санаторної школи - інтернат І - ІІI ступенів Черкаської обласної ради виявили порушень, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму понад 167 тис. грн. Контрольний захід охопив період з 01.01.2010 по 31.12.2012.

Основна частка порушень – завищення вартості комунальних послуг. Зокрема, бухгалтерська служба навчального закладу неправильно здійснювала оплату послуг теплопостачання, що спричинило зайві витрати бюджетних коштів, на суму майже 133,9 тис. грн.

Фінінспектори також виявили, що оплата основних та додаткових відпусток здійснювалася з порушенням чинного законодавства, що призвело до збитків на 5,14 тис. грн.

За недоотримання вимог чинного законодавства на посадових осіб діяльності Тальнівської загальноосвітньої санаторної школи - інтернат І - ІІI ступенів Черкаської обласної ради складено 8 протоколів про адміністративну відповідальність.

Про результати ревізії поінформовано органи прокуратури. Про це інформує прес-служба Держфінінспекції в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100