реклама

реклама

Переможці виборів на 194-му та 197-му округах Микола Булатецький та Леонід Даценко продовжують боротьбу за те, щоб фальсифікаторів минулих парламентських виборів притягли до відповідальності і покарали відповідно до норм чинного кримінального законодавства. Вже більше як півроку обидва беруть участь у форумах виборців своїх округів, де люди розповідають про ті факти фальсифікацій, очевидцями чого вони були і підтверджують свої свідчення документально. Про це пише сайт "Дзвін".

Щоправда, у Черкасах фактів фальсифікації було значно менше, а перемогу у Миколи Булатецького вкрали крючкотвори із ЦВК.

- Зараз члени ЦВК говорять, що не мали злого умислу, а були введені в оману членом ЦВК – куратором 194-го округу Тетяною Лукаш. Між тим, вони не хотіли слухати наші аргументи, не хотіли враховувати те, що зафіксовано документами і всі проголосували за злочинне рішення, яким перекреслили волю черкаських виборців. Так чи інакше, вони взяли участь у фальсифікації результатів виборів. Тепер же я всім цим фальсифікаторам пропоную збирати речі і добровільно переселятись у колонію № 62, – заявив Микола Булатецький.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100