реклама
Sucurity Police

реклама

Міський голова Черкас у відставці Сергій Одарич припускає, що судовий процес за його позовом про визнання нелітимним рішення депутатів міськради 24 квітня опоненти намагатимуться максимально розтягнути. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції.

– Як на мене, чітко видно, як виконується стратегічна лінія наших опонентів. Про це відомо і її ніхто не приховує. Їхнє завдання – максимально розтягнути розгляд питання на 2,5 роки, щоб дотягти до наступних чергових виборів, тому що шансів у опонентів виграти немає, – переконаний Сергій Олегович. – Справа є абсолютно однозначною, а стратегія вибрана для того, щоб наші опоненти зверталися із клопотаннями для перенесення судового засідання, не з’являтимуться, хворітимуть, будуть на інших засіданнях. Можливе лікування судді, відгулювання відпусток тощо.

За словами екс-мера, якщо ще є якісь примарні шанси знайти підходи до суду на першій інстанції, щоб винести неправосудне рішення, то на рівні апеляційних інстанцій йому важко уявити, який суддя наважиться перекреслити всю свою майбутню кар’єру, і якою в нього буде причина, щоб на чорне сказати «біле».

Нагадаємо, що судове засідання за позовом міського голови у відставці Сергія Одарича із 17 травня перенесли на 23 травня через неявку другої сторони, тобто представників міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100