реклама

реклама

 Екс-мера Черкас Сергія Одарича депутат міськради від «Батьківщини» Микола Булатецький називає «поміркованим у політичному плані» і припускає, що вплив Партії регіонів після відставки мера в місті ще більше посилиться. Про це Микола Булатецький повідомив учора на прес-конференції.


– Ніхто так не критикував Одарича, як я. У зв’язку з цим мене навіть не хотіли ставити головою фракції «Батьківщина» в міськраді та головою міської організації партії. Голова обласної організації Анатолій Бондаренко казав, що при призначенні мене на посаду голови міського осередку партії я вже буду виступати не просто як людина, а від імені черкаської «Батьківщини». А Бондаренко цього не хотів, – зазначив Микола Булатецький.

Незважаючи на критику Булатецьким Одарича, опозиціонер не зовсім задоволений відставкою мера. Мовляв, якщо раніше на противагу Партії регіонів в місті діяла «Батьківщина» та Одаричеві «Вільні демократи», то тепер менше сил для протистояння Партії регіонів і голові Черкаської облдержадміністрації Сергію Тулубу.

– Відставка Одарича була здійснена брутальним чином руками губернатора Тулуба. Мене це обурює! Адже за відставку голосували і деякі «батьківщинівці». Отже, їх контролюють регіонали. Я б навіть не міг такого допустити, щоб хтось взяв мене під контроль, – сказав Микола Булатецький.

Нині, з’їздивши до Києва і поспілкувавшись з лідерами опозиції, він виявив, що там думають, ніби в Черкасах керує «Батьківщина». Мовляв, їхні ж представники увійшли до нового виконкому.

– Керівників опозиції неправильно інформували. Насправді «Батьківщина» не керує в Черкасах. Виходить, що поміркованого в політичному плані Одарича зняли, а керує тепер «смотряща» Валентина Жуковська (почесний президент ПАТ «Азот» та найголовніший опонент Миколи Булатецького на виборах 2012 року на 194-му виборчому окрузі, – ред.). Саме вона була на параді в День Перемоги 9 травня поряд з чиновниками, – зауважив Микола Булатецький.

Тепер, за його словами, на заходах, організованих Валентиною Жуковською, можна помітити і Анатолія Бондаренка.

– Не все в нас в партії благополучно, і я звертатимуся з цього приводу до керівництва партії. Я змушений вести всередині опозиції наполегливу боротьбу, бо не всі діють на благо опозиції. Самому ж мені нема на кого опертися серед партійців. Я опираюся, насамперед, на черкащан, – зазначив Микола Булатецький.

Дивіться також ВІДЕО з прес-конференції.


У свою чергу, Анатолій Бондаренко обурився словам Миколи Булатецького. Мовляв, якщо він і був нещодавно в «Дружбі народів», то лише через те, що туди його запросили «ударівці» на культурний захід – виставу Марії Матіос.

– Щодо інших зауважень – давайте обговорювати. Хтось комусь може подобатися, а хтось ні. але давайте це обговорювати в вузькому колі, а не на публіку. Зараз я бачу, що в міськраді діялося. Саме тому і пішов в виконком. До речі, буду звертатися, чого наша фракція не діяла впродовж років. Робота в виконкомі – це дійсно для мене навантаження. Якщо на бюро партії буде стояти питання вийти з виконкому, то я не проти. Бо я звик робити роботу якісно. А тут беру пачку паперів і вночі розбираюся, – зазначив Анатолій Бондаренко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100