реклама

реклама

Сьогодні під головуванням прокурора області відбулося спільне засідання колегії правоохоронних органів області щодо стану організації та виконання спеціально уповноваженими суб’єктами у сфері протидії корупції в Черкаській області вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

У роботі колегії взяли участь начальник Управління СБУ в області Володимир Криленко, начальник Управління МВС України в області Валерій Дерновий, керівники самостійних структурних підрозділів міліції та відділу внутрішньої безпеки при ДПС у області.

Установлено, що правоохоронними органами області протягом 2013 року розпочато 30 кримінальних проваджень про корупційні правопорушення, 9 з яких за результатами проведеного досудового розслідування направлено з обвинувальними актами до суду. Серед хабарників правоохоронцями виявлено керівників підрозділів органів державного контролю та місцевого самоврядування.

Спеціально уповноваженими суб’єктами у сфері протидії корупції складено 30 адміністративних протоколів про корупційні правопорушення, за результатами розгляду яких судами притягнуто до відповідальності 11 корупціонерів.

Однак, існують і питання, які потребують удосконалення та більш якісної координації дій правоохоронних органів у сфері протидії корупції.

За результатом проведення колегії розроблені заходи для вирішення існуючих проблем щодо запобігання та протидії корупції в Черкаській області, інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100