реклама

реклама

Міський голова Черкас у відставці Сергій Одарич сьогодні під час прес-конференції запевнив «Прочерк», що задоволений командою, яку сформував, перебуваючи на посаді мера.

– Я мав розмову із особою, яка певний час обіймала в Черкасах достатньо високу посаду. Прізвище її я не хочу називати. Так от, він дивується, наскільки гарно в мене підібрана команда. Коли його звільнили, то поруч із ним лишилася одна-дві людини. Усі, з ким він пропрацював 15 років, почали «строчити» кляузи. Тому своєю командою я задоволений. Якщо ви подивитеся на приклад команд як у межах Черкас, так і в межах України, я переконаний, що ви знайдете небагато команд, де кількість зрадників вимірюється одиницями, – зазначає Сергій Олегович.

Прокоментував Сергій Одарич і поведінку депутата Черкаської міської ради Олександра Радуцького та теперішнього заступника в.о. міського голови Черкас Павла Карася, які останнім часом почали різко критикувати його діяльність.

– Радуцький докладав багато зусиль для того, щоб видаватися ледь не правою рукою Одарича. Хоча це неправда, бо він завжди був попутником, – розкриває карти екс-мер. – Ми співпрацювали, розвивали партії, брали участь у спільних політичних проектах. Але він ніколи не був членом «Партії вільних демократів»: на вибори він йшов окремо із командою Соціалістичної партії. Якийсь період пройшли разом, і розійшлися...

А от поведінка Павла Карася для міського голови у відставці сьогодні є розчаруванням.

– Він (Павло Карась, – ред.) членом команди не був, завжди тримався відособлено, але впродовж усього часу, що я його знаю, починаючи, мабуть, із 2004 року, завжди сповідував інші погляди. Він ніколи не приховував, завжди декларував і виступав, що для нього було важливим благо громади, принципи справедливості, прозорості тощо. Сьогодні таке враження, що його підмінили… – говорить Сергій Одарич.

Міському голові у відставці зараз важко пояснити, чим зумовлена така позиція Павла Карася.

– По суті Павло – розумний хлопець, і може висувати гарні перспективні ідеї, але практика останніх місяців показує, що, напевне, є якісь важелі, які змусили його змінити свою поведінку. Можливо, підчепили кримінальними справами – «служи або будеш сидіти». Мені важко сказати... Відверто він не пояснював причину зміни своєї поведінки та своїх поглядів. Я думаю, з часом стане зрозуміло, чому Павло Миколайович змінив свої принципи, – передбачає Сергій Одарич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100