реклама

реклама

Учора за 40 хвилин у міськвиконкомі звільнили радника міського голови Віктора Чубенка. Вже сьогодні він звернувся до прокуратури, суду та депутатів Верховної Ради з вимогою розібратися у ситуації, адже вважає своє звільнення незаконним. Про це він повідомив у коментарі «Прочерку».

За його словами, три дні тому до нього у кабінет заходив начальник відділу кадрової роботи Олександр Воронкін та натякав на звільнення.

– Звільнення відбулося без будь-яких попереджень. Єдине – три дні тому до мене заходив Воронкін, казав, щоб я звільнявся, а на моє питання, чому я маю так робити, сказав: «Ти ж дорослий хлопчик, сам все розумієш», – розповів Віктор Михайлович.

Учора ж наприкінці робочого дня працівники канцелярії сказали йому забрати розпорядження на звільнення за підписом секретаря міської ради Віктора Білоусова. Звільнення відбулося згідно зі статтею 40 п. 1 КЗПП.

– Вони не надали мені ні розрахунок, ні пропозицій щодо працевлаштування. Усі юристи в мерії кажуть, що звільнення – незаконне. Єдине, за що я розписався, – це за отримання трудової книжки, – прокоментував Віктор Чубенко.

Такою чисткою кадрів, на думку екс-радника міського голови, нова влада підбирає новий колектив.

– Просто вони набирають нових людей, а тих, які мають причетність до Сергія Одарича (екс-мер Черкас, – ред.) звільняють. Але це лише перша пташка! Наскільки мені відомо, сьогодні, наприклад, викинули з кабінету особисті речі Удод (директор департаменту економіки та розвитку, – ред.) Також чекають, поки вийде з лікарняного Ірина Левченко (начальник відділу патронатної служби, – ред.)…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100