реклама

реклама

Відкриття міні-ринку на розі вулиць Горького-Толстого – це те, про що мешканці цього мікрорайону просили два роки. Про це заявляє депутат Черкаської міської ради, лідер фракції Партії Регіонів у міській раді Ігор Мельников, інформує Черкаський прес-клуб реформ.

– І я та Володимир Гудзенко – куратори цього округу – два роки добивалися відкриття міні-ринку там, де він знаходився ще за часів СРСР. Люди просили ринок відродити – аби мати можливість продавати тут свою продукцію та купувати необхідні продукти харчування поряд із домом. Мова про відкриття повноцінного ринку тут не йде – лише про невеликий торговий павільйончик, біля якого буде забезпечено чистоту і порядок. Люди, мешканці цього мікрорайону, настійливо просили нас про відродження міні-ринку на його одвічному місці – і ми як виразники їх волі, відстоювали це бажання, яке нарешті вдалося виконати, – повідомив Ігор Мельников.

Нагадаємо, сьогодні екс-мер Черкас Сергій Одарич розкритикував створення подібного ринку. Мовляв, місце абсолютно не пристосоване для ринку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100