реклама

реклама

Із 1 червня шість рятувальних постів цілодобово чергуватимуть на акваторії черкаських пляжів і охоронятимуть безпеку відпочивальників.


Три комунальні, три приватні пляжі Черкас («Бочка», «Митниця», «Смілянський», «Рив’єра», «Соснівський», «Пушкінський») забезпечені рятувальними постами. На кожному з пляжів буде чергувати пост рятувальників, оснащених моторним човном, рятувальним обладнанням та аптечкою.

На початку травня комісією було проведено перевірку санітарного стану місць відпочинку. Крім цього, перевіряли наявність у власників пляжних територій договорів на організацію сезонних рятувальних постів та готовність до оформлення паспорту пляжу.

Кожен рік на акваторії Дніпра тонуть люди. Основні причини загибелі – це купання в нетверезому стані та купання у не відведених для цього місцях (поза межами міських пляжів). У межах пляжів, які обслуговуються рятувальними постами, не загинуло жодної людини, зазначає прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Управління цивільного захисту та КУ «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба» звертається до жителів та гостей міста з проханням відпочивати тільки в відведених для цього місцях.

Увага! У разі виникнення критичної ситуації на воді або нещасних випадків, просимо телефонувати: 15-77, 15-05 або 050-464-60-60.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100