реклама
Sucurity Police

реклама

Наприкінці минулого тижня в Золотоноші відбулося свято «Юні дарування», під час якого нагороджували школярів-переможців міжнародних та обласних конкурсів, предметних олімпіад та захисту науково-дослідних робіт членів Малої академії наук України.


Свято відбувається вдруге за сприянням міського голови Золотоноші Віталія Войцехівського.

– Цьогоріч мер міста Золотоноші вручив юним даруванням 87 грошових премій. Варто зазначити, що серед нагороджених п’ятеро учнів є переможцями всеукраїнських та міжнародних конкурсів, – повідомляє «Прочерку» заступник директора з науково-методичної роботи Золотоніської спеціалізованої школи інформаційних технологій № 2 Мар’яна Ніщенко.

За словами начальника відділу освіти Золотоніської міськради та виконавчого комітету Ольги Строкань, підтримка обдарованої молоді – це стимулювання розвитку творчого потенціалу учнів та педагогів міста.

Міська рада підтримує не лише талановиту молодь, а й усіх жителів Золотоноші. Зокрема, для затишку та гарного відпочинку планується удосконалити благоустрій міста.

Як стверджує Віталій Войцехівський, зараз завершуються роботи з облаштування фонтану в центрі міста. Потім планується створити зони відпочинку, щоб молодь поверталася у рідне місто, а жителі Золотоноші пишалися тим, що живуть саме тут.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100