реклама

реклама

Черкаський зразковий танцювальний ансамбль «Ірбіс» втретє виборов Кубок Президента України, пише «Черкаський спорт».


Винагородою за такі досягнення стала поїздка до «Артеку».

– Ми брали участь у конкурсі «Грайлива веселка», де посіли перше місце. За це нам дали путівку до «Артеку». Для мене це дуже важливо, адже в «Артеці» ми будемо удосконалювати свої здібності. Я дуже рада, – ділиться танцівниця колективу «Ірбіс» Марина.

Пишається успіхами своїх підопічних художній керівник ансамблю Олена Садовська. Своїм головним досягненням тренер вважає те, що їй вдалося виховати не лише гарних танцівників, але й людей. Кожного, запевняє Олена, вона любить, як рідного.

– Я вважаю, що нормальний колектив може існувати лише, коли в ньому є дружба, любов, теплота і піклування. У нас так і є: ми просто одна велика родина. Я намагаюся привити своїм учням як танцювальні, так і людські принципи, – говорить Олена Садовська.

Те, що тренер Олена Садовська для учасників колективу «Ірбіс», як друга мама, підтверджує і донька хореографа. Ольга займається в колективі «Ірбіс» понад десять років. Запевняє: обов’язки мами і тренера Олені Садовській вдається поєднувати як на паркеті, так і поза ним.

– Вона любить їх, як своїх. Я не бачу різниці між тим, як вона ставиться до мене і до інших членів колективу. Мабуть, це і є щастя, коли людина любить свою роботу і ходить туди не як виконати обов’язок, а радіти життю. Ми сприймаємо одне одного, як братів та сестер, всі труднощі долаємо разом, – запевняє дочка тренера та танцівниця колективу «Ірбіс» Ольга.

Кубок Президента України та подорож до «Артеку» танцювальний колектив «Ірбіс» виборює вже втретє. Проте, за словами тренера, відпочивати танцівникам не буде коли. Там вони відвідуватимуть низку майстер-класів та готуватимуть постановку до щорічного свята табору. Сьогодні колектив «Ірбіс» продовжує підкорювати черкаську сцену та готується до відповідальної поїздки.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100