реклама
Sucurity Police

реклама

Популярне черкаське радіо «101 Далматин» припинить звучати наприкінці цього тижня. Про це у коментарі «Прочерку» повідомила директор ТОВ «ПРІМА-Радіо» Любов Правдіна.

Причиною цього стало те, що Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 травня ухвалила рішення щодо анулювання ліцензії ТОВ «Радіостанція «ПРІМА-Радіо» (ефірне радіомовлення), на хвилі якої і звучав «101 Далматин».

– У зв’язку зі скрутним матеріальним становищем ухвалене рішення відмовитися від ліцензії на 12 годин на 101 ФМ, які належали «Пріма-Радіо». Тепер частоту буде винесено на конкурс, а його переможець звучатиме на цій хвилі, – розповідає Любов Володимирівна. – Щодо «101 Далматин», то вони звучатимуть на хвилі 101.0 до кінця цього тижня.

Про майбутнє «далматинівців» Любов Правдіна поки не говорить.

Водночас з неофіційних джерел «Прочерку» стало відомо, що вже зовсім скоро черкащани зможуть почути нове радіо з назвою «Радіо Че». До його колективу увійде частина «далматинівців», а також звучатимуть нові голоси. Офіційна презентація радіохвилі запланована вже на вересень цього року.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100