реклама

реклама

uytuyt Не витрачати бюджетні кошти на купівлю пірнача і ціпка для міського голови Черкас і не витрачати кошти на новий дах зі шпилем, а направити їх краще на міську лікарню №2 та на пологовий будинок. З таким проханням керівник партії в області Сергій Тулуб звернувся на обласній конференції Черкаської обласної організації Партії регіонів, що відбулася 28 січня, до своїх однопартійців.

Висловитися так Сергій Тулуба спонукав виступ заступника голови Черкаської міської організації Партії регіонів, першого заступника міського голови Черкас Віктора Беззубенка.

Піднесеним голосом останній розповідав про велику відповідальність перед черкащанами, про актуальні проблеми міста, які влада береться вирішити.

– У нас в місті 24 комунальних підприємства. На сьогодні вони не мають зворотнього зв’язку з міськрадою. Завдяки нашій позиції кожне підприємство в режимі онлайн щодня звітуватиме за витрачені кошти. Громадяни зможуть бачити на сайті міської ради у режимі онлайн всі витрати міського бюджету. Також вперше ми реформуватимемо систему міського транспорту, ми покінчимо з проблемами «Черкасиелектротрансу», яке має хронічну заборгованість із заробітної плати. Вперше за всю історію нашої черкаської мерії буде ухвалена концепція використання комунального майна міста. Вперше буде затверджено генеральний план міста. Я назвав самі актуальні проблеми, які вирішуватиме міська рада, – виступав Віктор Беззубенко.

Схоже, Сергій Тулуб знав більше…

– У мене є інформація, що в проекті бюджету на цей рік є за сто тисяч пірнач (різновид булави – Ред.) для міського голови, ціпок (я не знаю для кого він і для чого), дах зі шпилем за 50 тисяч і так далі. Якщо ви кажете за ефективне використання коштів, то я б дуже вас попросив, – притримайте ці витрати. Краще направте кошти на міську лікарню №2, на пологовий будинок. Я вас дуже прошу, як свого одно партійця, однодумця. Давайте виконаємо накази черкащан!.. Які б там не були авантюрні пропозиції, але ж ви представляєте Партію регіонів!!! – зазначив Сергій Тулуб і звернувся поіменно, крім Віктора Беззубенка, до секретаря Черкаської міськради Віктора Горкуна, до депутата міськради і голови міського осередку ПР Сергія Отрешка, до депутата міськради і заступника губернатора Євгена Влізла з проханням розібратися в цьому питанні.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 ПАТРИОТ 02.02.2011 14:12
Прошлая власть публично с народом не обсуждала вопросов распределения бюджетов и выделения земли. Имеем результат,- "отмывание" бюджетных денег, пример "ЗОЛОТАЯ ПОДКОВА ЧЕРКАЩИНЫ",збытки реально не возместить, украденная у черкащан река Днепр, точнее береговая зона и отдельные острова и т.д. Перечень "успехов" помаранчевих за пять лет огромен, но правильно расставленные кадры в системе новой власти дают им "чистым" и далее сладко жить и критиковать тех, которые реально у воровстве не замечены.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Frontmen 01.02.2011 17:07
Вірно Тулуб підмітив "ціпок".. Бо Беззубенко мабуть заразився від Одарича манією величі. Ще собі, як першому боярину, горностаєву шубу затребує...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Фокус 01.02.2011 16:07
Якби тою булавою,та хто по кумполу блиснув....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 проинформированный 01.02.2011 15:51
Еще губернатор забыл добавить,что на ремонт помещения мэрии планируется потратить около 600 тыс грн.,а на ремонт детских площадок-160 тыс.Как вам такой вектор "социальной" политики одарича?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 ПРАВДА 01.02.2011 15:30
Сергію Борисовичу, дякуємо за турботу про наших громадян!!!! Адже пологовий будинок - це наше майбутнє, адже звідти ми отримуємо на руки нових громадян нашої держави!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100