реклама
Sucurity Police

реклама

Керівник Уманської міської організації «Фронт змін» Максим Поляков – проти домовленостей голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба із представниками єврейської общини про будівництво в Черкасах синагоги. Про це він повідомив у коментарі «Прочерку».

– Мабуть, Тулуб хоче мати від цього зиск. Усі підряди, які відбуваються, чомусь мають якийсь стосунок до облдержадміністрації, – проводить паралелі Максим Поляков.

За словами опозиціонера, він не знає гірше людини, яка б бралася за все і нічого не робила.

– Він просто безвідповідальний базіка, який не знає, про що говорить. Як десь засвітиться рубль, у Тулуба очі стають, як у Дональда (Дональд Дак – герой мультфільмів студії «Walt Disney», – ред.) з мультику. Якщо громада хоче побудувати синагогу, то це їхня справа. Якщо це повинно бути... Треба спочатку навести лад в Умані, адже стає все гірше й гірше: самий безлад та пограбування. Я спілкувався з ізраїльтянами, які хотіли б інвестувати гроші в місто. Але вони кажуть: «Подивіться на Вашого антигероя. Це ж страшно!» Тулуб та Бодров (Юрій Бодров – міський голова Умані, – ред.) не розуміють, що таке інвестиції. Вони думають, що це – все те, що можна вкрасти і покласти до кишені. Я категорично проти будь-яких ініціатив, якщо людина не виконала на сьогодні жодної обіцянки. Про що далі можна говорити? Треба зробити аналіз всіх ініціатив губернатора стосовно хасидів. Список буде забитий тим, що обіцяне, однак графа про те, що зроблене, буде пустою, – переконаний Максим Поляков.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100