реклама

реклама

За звільнення кількох працівників Черкаського міськвиконкому у період 2007-2008 років міському голові у відставці Сергієві Одаричу загрожує два місяці домашнього арешту або ж запобіжний засіб – застава у розмірі 588 тисяч гривень. Сьогодні суд розглядає цю справу, кілька хвилин тому суддя оголосила перерву. Продовження судового засідання – о 16:15. Про це у коментарі «Прочерку» у перерві судового засідання повідомив екс-мер Сергій Одарич.


Розгляд справи тривав близько години. За цей час було зачитане клопотання слідчого та прокурора.

– Дуже довге клопотання, з переліком усіх розпоряджень, які я видавав у 2007–2008 роках. Там було 15 повторів. Для ваги слідчий намагався якомога більше слів туди написати, тому вийшло 15 сторінок, – розповідає «відставлений» міський голова.

На переконання Одарича, цілком достатньо було б отримати від нього письмове зобов’язання.

– До перерви суддя встигла заслухати мої пояснення, я заперечив застосування будь-яких таких заходів. Вважаю, що цілком достатньо особистого зобов’язання, оскільки я жодним чином не перешкоджаю розслідуванню, з’являюся на всі допити, надаю усі пояснення, тому заяви, що я кудись можу щезнути, виглядають смішними, – запевняє екс-мер.

Дивіться також ВІДЕО.


Водночас він не сумнівається, що клопотання слідчого та прокурора буде задоволеним.

Цю справу Сергій Одарич називає «чистою політикою»:

– У мене немає сумнівів, що це політичне замовлення. Коли директор департаменту обласної адміністрації і заступник Тулуба з партійної роботи не затриманий за вбивство і спробу втекти з місця вбивства, а тут за підписане у 2007 році розпорядження обирається засіб домашній арешт, то це чиста політика, нічого іншого немає. Я переконаний, що суд виконає всі забаганки прокурора, – зазначає Сергій Одарич. – На сьогодні Сергій Тулуб – єдина людина в Черкас і в області, яка здатна чинити тиск на суд та прокуратуру.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100