реклама
Sucurity Police

реклама

Незабаром прапор Черкаської області замайорить на висотах світу. Про це повідомив на початку сесії Черкаської обласної ради голова облдержадміністрації Сергій Тулуб. Прапор області на вершинах світу - це ще один проект Черкаської обласної федерації альпінізму та скелелазіння. До цього реалізовувався і реалізовуватиметься надалі проект з встановлення прапора міста на вершинах світу.

Очільник області повідомив, що до нього звернувся президент Черкаської обласної федерації альпінізму та скелелазіння В'ячеслав Полежайко з пропозицією прославити Черкащину.

Тулуб переконаний, що проект, який реалізують спортсмени, прославить наш край. Сергій Борисович вручив прапори області альпіністам Сергію Боровкову та Анастасії Скрипченко.


Вони представлятимуть Шевченків край на міжнародних зборах альпіністів в Таджикистані з 22 липня по 25 серпня.

– Протягом місяця ми зійдемо на два семитисячники. Туди винесемо прапор області, а також капсули із зерном урожаю 2013 року, які залишимо в туриках, – говорить в коментарі «Прочерку» альпіністка та начальник відділу розвитку туризму та іміджевої діяльності департаменту інвестиційно-інноваційної політики та зовнішньо-економічних зв’язків Анастасія Скрипченко.

Нагадаємо, що за керування Черкасами Сергієм Одаричем мерія фінансово допомагала реалізовувати проект «Прапор Черкас на вершинах світу», який буде продовжуватися і надалі, незважаючи на зміну керівництва міста.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100