реклама
Sucurity Police

реклама

Учора депутати Черкаської міської ради погодили виділення 1,5 млн грн на придбання нового атракціонного комплексу «Колесо огляду». Або, як його називають у народі, «чортового колеса». Напевне, встановлення цього атракціону – справді потрібна річ, пише на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» почесний президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська, але… за умови, якщо вирішені всі інші гострі соціально-економічні проблеми.

«Виділення цих грошей на чортове колесо по своїй недоцільності знаходиться в одному переліку із подвійною реконструкцією Хрещатика, віртуальним будівництвом палацу спорту на «Митниці» та закупкою високовартісних світлофорів», – вважає Валентина Борисівна.

За її словами, «з дня на день у місті зупиниться електротранспорт. Катастрофічно не вистачає грошей на зарплати бюджетникам та поточний ремонт ЖКГ-інфраструктури. Освітян, учителів та вихователів вимушено відправляють у відпустки з метою зекономити бюджетні кошти. У деякі шкільні туалети просто неможливо зайти через їх непридатність до використання»...

«Особисто мені пояснити таку пріоритетність розподілу бюджету дуже важко. В цьому, на жаль, нова міська влада повторює помилки старої. А це вкотре переконує – необхідно посилювати громадський контроль за стратегічними питання розвитку міста, особливо за пріоритетами бюджетної політики», – вважає Валентина Жуковська.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100