реклама

реклама

Начальником Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф Черкаської облдержадміністрації призначено заступника головного лікаря обласної лікарні з питань охорони материнства та дитинства Володимира Брожика.

Нового керівника медичному активу області представив 15 липня губернатор Черкащини Сергій Тулуб. Про це повідомляє прес-служба ГУОЗ та МК.

Звертаючись до медичної громади Сергій Тулуб зазначив, що нині галузь охорони здоров'я потребує радикальних змін та нових підходів, що сприятимуть оптимізації діяльності галузі охорони здоров'я, покращення якості та доступності надання медичної допомоги населенню. Володимир Брожик на думку фахівців та досвідчених керівників зарекомендував себе як людина здатна до реалізації окреслених обласною державною адміністрацією пріоритетів щодо медичної галузі.

Першочерговим завданням, яке визначив голова облдержадміністрації для начальника Головного управління є добудова обласної дитячої лікарні, закупівля необхідного обладнання та оснащення для закладу і максимально швидке введення його в дію.

Володимир Брожик зауважив, що зосередить свою увагу на реформуванні медичної галузі, підвищенні якості та доступності медичних послуг, покращенні профілактики захворювань на рівні первинної медико-санітарної ланки та пропагування здорового способу життя. Не залишиться поза увагою Головного управління і вирішення проблеми кадрового дефіциту та матеріально-технічного оснащення закладів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100