реклама

реклама

Уже другий місяць жителі трьох черкаських будинків за адресою Чехова, 106, 108, 110 скаржаться на постійний сморід. Свої звернення вони надсилають до оперативної служби «1505», а також до депутата міської ради від групи «Партія вільних демократів» Олега Ліходькіна. Проте поки що безрезультатно. Про це Олег Ліходькін заявив на вчорашній сесії міської ради.


Він надіслав запит до міської санепідемстанції, щоб там розібралися, що є причиною неприємного запаху.

Поспілкувавшись зі спеціалістами, Ліходькін зробив висновок, що сморід може з’являтися з двох джерел.

– Я маю інформацію, що причиною смороду може бути полігон на вулиці Пацаєва, куди раніше складалися відходи, та де час від часу відбуваються загорання. Від цього потерпає мікрорайон «Д» та частина «Кривалівського», – наголосив Олег Олексійович.

Ще одним джерелом неприємного запаху може бути ПАТ «Азот».

– Друге можливе джерело виникнення смороду – це те, що на підприємстві «Азот» відновили виготовлення капролактану. Це одне з найшкідливіших виробництв, яке тривалий час було закрите. Але ці факти потребують перевірки, – зазначив Ліходькін.

Його запит до санепідемстанції щодо проведення перевірки підтримали депутати. Цікаво, що самі народні обранці від депгрупи «Партія вільних демократів» за звернення свого колеги, як і сам Ліходькін, не голосували. Це викликало негативні емоції з боку депутатів інших фракції.

Нагадаємо, «вільні демократи» не голосують, оскільки усі ухвалені рішення після відставки міського голови Черкас Сергія Одарича вважають незаконними.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100