реклама

реклама

Будівництвом зливової каналізації по вул. Козацькій та завершенням робіт з реконструкції цієї вулиці займатиметься департамент містобудування Черкаської міської ради.

Донині цим питанням опікувався департамент житлово-комунального господарства. Таке рішення ухвалили депутати на сесії міської ради.

– Cподіваюсь, що тепер роботи в цьому напрямку підуть швидше. Оскільки через ці паперові процедури з передачею документів не було змоги повноцінно працювати щодо завершення робіт по вул. Козацькій, – відзначив заступник в. о. міського голови Черкас Борис Євмина.

За його словами, проект щодо будівництва зливової каналізації та реконструкції вул. Козацької є, але він потребує деяких змін, як і всі проекти, що робились за попередньої влади з капітального ремонту доріг, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

– Не зрозуміло, чому так халатно робились проекти реконструкції та капремонту доріг – без врахування пішохідних доріжок, «кишень» для паркування та заїздів біля зупинок громадського транспорту тощо. Зараз доводиться багато переробляти, вносити зміни. Це ж стосується і вулиці Козацької. Частково там були виконані роботи з прокладання мереж, асфальтування, але загалом вулиця перебуває в занедбаному стані, – відзначив Борис Григорович.

На сьогодні черкаські проектанти внесли зміни до проекту будівництва зливової каналізації та реконструкції вул. Козацької. Після отримання відповідного висновку експертизи розпочнуться безпосередні роботи. Виконуватиме їх харківська фірма «Аерошляхбуд», яка займалась капремонтом черкаських доріг торік.

Загалом на проведення належних робіт з реконструкції вул. Козацька (зокрема – освітлення) в міському бюджеті передбачено близько шести мільйонів гривень. У цьому році заплановано завершити усі роботи по вул. Козацька.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100