реклама

реклама

Міський голова Черкас у відставці Сергій Одарич замовив незалежну експертизу, аби з’ясувати, чи є в написі «Бий жидів» із похилою літерою «В» наприкінці заклик до насильства. Про це він повідомив у програмі «Відкритий діалог», що на ТРК «ВІККА».

Нагадаємо, 6 квітня в Черкасах молодики у футболках з написом «Бий жидів» влаштували провокацію на мітингу опозиції. Правоохоронці спершу зволікали з розслідуванням цього інциденту. А кілька тижнів тому заявили, що їхні експерти не вбачають у написі «Бий жидів» антисемітизму – через ту ж таки похилу літеру «В» вкінці.

– Так можна написати що-небудь про пана Тулуба. Просто літеру «б» покласти й усе. Це вже буде не Тулуб? Це хто буде? Тому, безумовно, такі речі є неприйнятними. Я переконаний, що якби там було написано що-небудь про пана Тулуба, то експертиза встановила б, що мався на увазі саме Сергій Борисович, – переконаний Сергій Одарич.

Нагадаємо також, що в Черкасах діє Громадський комітет відсічі національній нетерпимості, який був створений за ініціативи Сергія Одарича.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100