реклама

реклама

До чергової частини Уманського райвідділу міліції зателефонував чоловік, який повідомив, що в лісосмузі недалеко від міста Умань знайшов мертву жінку.

На місце пригоди негайно було направлено слідчо-оперативну групу на чолі з керівництвом місцевої міліції. 

Прибувши на місце події, правоохоронці побачили тіло жінки. Поблизу потерпілої були розкидані її особисті речі, а сама вона була без одягу. На трупі потерпілої були ножові поранення та синці.


Працівники міліції розпочали ретельний огляд місця події, шукали та вилучали речові докази. Розпочалася робота зі встановлення та пошуку зловмисника, який скоїв цей злочин. Після проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено особу загиблої – нею виявилася 44-річна жителька міста Умань.

Під час проведення заходів оперативні працівники отримали інформацію, що до злочину може бути причетний 32-річний непрацюючий раніше судимий уманчанин. 


Правоохоронці направилися до нього додому для перевірки цього факту. Після проведення санкціонованого обшуку домоволодіння чоловіка, в нього було виявлено мобільний телефон потерпілої та її золоті сережки. 

Зловмисника було затримано та доставлено до Уманського райвідділу міліції. Під час розмови зі слідчим чоловік зізнався у скоєному і розповів про події того дня. 

За словами затриманого, коли він перебував у одному із барів міста Умань, товариш познайомив його зі своєю знайомою. Напередодні в жінки був день народження, тож компанія вирішила відзначити цю подію. 

Святкували вирішили за містом, тому викликали таксі та поїхали на природу. Коли вони випили, новоспечений знайомий попросив свого товариша відійти на певний час, щоб наодинці поговорити з жінкою. 

Коли друг пішов, чоловік почав чіплятися до жінки, але вона дала йому відсіч. Така відповідь не сподобалася кавалерові, і він вдарив жінку. Вона впала на землю. Чоловік схопив ножа та почав наносити ним удари потерпілій. Втамувавши свою злість, він викликав таксі та поїхав додому, де згодом і був затриманий працівниками міліції.


Чоловік розкаюється, каже, що у всьому винна оковита. Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умиснев бивство). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі. Наразі триває слідство. Працівники міліції продовжують збір та обробку інформації, за допомогою якої будуть відомі всі обставини цієї справи, інформують у прес-службі УМВС області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100