реклама
Sucurity Police

реклама

В. о. міського голови Черкас Віктора Білоусова обурює, що минулого тижня депутат міської ради, директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький представив педагогічному колективу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів–ліцей спортивного профілю №34» нового директора Віталія Дайнегу, який відсудив свою посаду в суді.

Це, на його переконання, є повноваженнями департаменту освіти та гуманітарної політики.

– Ми вже дожились до того, що депутати проводять збори в школах… – обурився на сьогоднішній загальній нараді в міськвиконкомі Віктор Федорович.

Як прозвітував присутній на нараді начальник управління освіти Євгеній Степко, зібрати колектив після повернення на посаду – це ініціатива самого Дайнеги.

Сам же Віктор Білоусов дав розпорядження першому заступнику в.о. міського голови Черкас Віктору Беззубенку зробити «розбір польотів».

– По-перше, від Топчій (директор департаменту освіти та гуманітарної політики, – ред.) – пояснювальну! По-друге, пояснювальну – від директора школи. І по-третє, пояснювальна – від Радуцького! Він не мав права розпорядних функцій. Він має бути на роботі в цей день і ніякого відношення не має до управлінських рішень. Розберіться! Не можна смішити людей і так себе поводити, – прокоментував Віктор Білоусов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100