реклама
Sucurity Police

реклама

Відставку вже екс-мера Черкас Сергія Одарича організували очільник обласної «Батьківщини» Анатолій Бондаренко, нинішній заступник в. о. мера Павло Карась і депутат міськради Олександр Радуцький. Про це Анатолій Бондаренко повідомив в інтерв’ю «Газеті по-українськи».

– Готувалися близько чотирьох місяців. Про це ніхто не знав і ніхто не вірив. Чи приєднається Мельников (голова фракції Партії регіонів Ігор Мельников. — ред..), я не був певен до останніх трьох-чотирьох днів, — розповідає Анатолій Бондаренко.

– Готуєтеся до виборів мера?

— Мене спонукала до цього фракція. Я там для контролю. Коли буде воля моїх однопартійців, готовий взяти участь у виборах, не боюся. У мене рейтинг не набагато менший, чим у Одарича. Зараз маю вільний доступ до документів. Там жахливі речі. Тендери повигравали харківські фірми. Я чув, як заступник мера дзвонив у підприємство, яке виграло тендер на косіння трави. Просить — покосіть. Відповідь: «Дивилися «Гісметео» — завтра дощ, трава все одно виросте». Так не має бути.

Скільки мерів від БЮТ-«Батьківщини» є в області?

— Єдиний мер у Чорнобаї. Голів райрад немає. Були такі, що користувалися нашою підтримкою на виборах. Коли прийшли до влади, почали слухати голів держадміністрацій. У Лисянці так було. Слабкі зразу здалися.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100