реклама

реклама

Народний депутат України, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що опозиція спеціально хоче провести вибори в проблемних округах восени, щоб зірвати підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Про це він повідомив в інтерв'ю «5 каналу», інформує прес-служба партії.

«Партія регіонів працює згідно із законодавством нашої держави. Є законопроект (щодо проведення виборів у проблемних округах, – ред.), який зареєстрований у парламенті у травні. І ми постійно пропонуємо нашим колегам по парламенту за нього голосувати. Цей законопроект відпрацьований кращими фахівцями», – зазначив Олександр Єфремов.

У той же час, за його словами, представники опозиції в питанні проведення виборів у так званих проблемних округах керуються не законодавством, а винятково своїми бажаннями.

«Ми готові голосувати за цей законопроект. Інша справа, що наші колеги по парламенту з опозиції не готові за нього проголосувати. Вони більше працюють за формою, ніж за змістом. Їм потрібно підігнати ці вибори до початку підписання у Вільнюсі Угоди про асоціацію з ЄС. Адже ні для кого не секрет, що на будь-яких виборах, які проходять у нашій державі, хтось виграє, а хтось програє. І переможені, звичайно ж, в усьому будуть звинувачувати владу», – заявив голова фракції ПР.

Також він додав, що логічно було б ухвалити відповідний закон (про вибори, – ред.).

«У якому було б прописано, що всі планові вибори проводяться у строк, позначений Конституцією, а позапланові вибори проводяться, наприклад, у березні та жовтні кожного року, якщо в цьому виникає необхідність», – сказав парламентарій.

Але, на жаль, зазначив він, законодавчою базою ніхто не займається.

«Робота в парламенті – це, перш за все, законодавча робота», – наголосив Олександр Єфремов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100