реклама

реклама

Голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко не заперечує, що до парламентських виборів спілкувався зі своїм основним конкурентом по округу №199 самовисуванцем Валентином Ничипоренком. Нагадаємо, що про це повідомив в інтерв’ю «Прочерку» сам Валентин Ничипоренко.

– Але якби він уточнював, коли була та зустріч. Так, вона була в Лисянці. Це було взимку, тоді ми і познайомилися! А вибори були через рік! Тобто під час зустрічі про вибори мова не йшла, бо до них було далеко, невідомо було, які могли бути округи і як їх нарізали, – сказав в коментарі «Прочерку» Анатолій Бондаренко.

Нині ж, за словами пана Анатолія, нардепу Ничипоренку слід краще думати про те, як виконувати свої передвиборні обіцянки, «а не їздити по селах і поливати інших брудом».

– Якщо не вистачає мужності сказати мені в очі, то він знає мій телефон, нехай набере. Це було б краще. А його славетний передвиборний месидж: «Волю лідеру опозиції Юлії Тимошенко»? Що, забракло мужності й тому одразу забіг у Партію регіонів? То треба так і сказати, що «я політична тушка і через таких Черкащина страждає». Оце було б щире і відверте спілкування. А то розповідає казки… – обурився Анатолій Бондаренко.

Насамкінець Анатолій Бондаренко зауважив, що потисне руку Валентину Ничипоренку тоді, коли той зробить стільки для Лисянщини, скільки зробив сам Бондаренко.

– А поки бачимо лише подачки окремим сільським головам і невідомі інтриги, – зазначив Анатолій Боднаренко. – І ще додам, що у Валентина Ничипоренка є «велика заслуга» – організація поїздки скаржників на мене в Київ у партію «Батьківщина». Оце в нього виходить. Проте місцеві організації партії дали таким діям оцінку.

Дивіться також ВІДЕО.


Координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко нагадав, що Валентин Ничипоренко вів свою передвиборну кампанію як опозиціонер. Він користувався гаслами опозиції.

– Зайшовши у Верховну Раду, він обдурив виборців, бо на другій секунді вступив у провладну більшість – у фракцію Партію регіонів. А тепер намагається кинути тінь на представників опозиції, – сказав Леонід Даценко.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 citizen 12.08.2013 17:05
Ви ще не знаєте нечипоренка. був колись у тю**зі за розкрадання. к*нтрабандист китайським крамом, став мільярдером на цьому. а так - хлопець непоганий)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100