реклама
Sucurity Police

реклама

Голова обласної організації «Батьківщина» і член виконавчого комітету Черкаської міськради Анатолій Бондаренко не згоден з екс-мером Черкас Сергієм Одаричем щодо якості роботи нового виконкому.

– Усі питання, які були подані на виконком, розглянуті. Можливо, Одарича не влаштувало, що комусь із Вільних демократів не дали самовільно збудувати кафе. То це інша справа. Знаєте, біля річкового вокзалу, де розвертаються тролейбуси, вже відведена земля під автомийку… Та ми дозволу не дали. Може, комусь це і не подобається, – сказав Анатолій Бондаренко.

Анатолій Бондаренко вирішив також викрити ще більше гріхів попередників.

– Завод «Богдан» чотири роки не міг узаконити земельну ділянку. А Сергій Одарич про інвестиції розповідав. Чому не могли узаконити? Може, не підмазав ніхто? Інше питання: 12% асфальтного заводу знаходиться в офшорах, а компанія, яка володіє заводом, знаходиться за однією адресою разом із заводом «ТЕМП». А про сміттєві бачки ви ж у курсі? Нині купили в першого-ліпшого постачальника бачки за ціною дешевшою, ніж постачав «Спецдревцентр», де засновниками були також люди, пов’язані з Вільними демократами, – не вгавав Анатолій Бондаренко.

Насамкінець він наголосив, що питання нині вивчається і нова влада готує документи для звернення з усіх цих питань до прокуратури.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100