реклама

реклама

Голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський прокоментує свої висловлювання стосовно депутата Черкаської міської ради Володимира Мамалиги у «Фейсбуці» після того, як вийде з відпустки. Таке припущення висловив на вчорашній прес-конференції міський голова Черкас у відставці Сергій Одарич.

На переконання «відставленого» мера, некоректне спілкування – це проблема політичної культури.

– Я у цій переписці побачив речі, які усі чомусь замовчують. А ви не помітили образи Мамалиги на адресу Бродського? – відповів питанням на питання журналістів Сергій Одарич. – Загалом це проблема нашої політичної культури і стилю спілкування, який, на жаль, є на сьогодні достатньо поширеним, – прокоментував Сергій Одарич.

Також Сергій Одарич висловив сподівання, що усі коментарі Бродський надасть, коли вийде з відпустки.

– Я думаю, що Михайло Бродський повернеться з відпустки і прокоментує що він писав, чому, кому, з якого приводу і таке інше. Я можу відповідати тільки за свої висловлювання, що я і роблю. Що стосується Михайла Бродського, то я за це відповідати не можу, – відповів на запитання журналістів Сергій Одарич.

Нагадаємо, 20 червня депутати Черкаської міської ради підтримали рішення звернутися до Президента України Віктора Януковича, Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та Голови Верховної Ради України Володимира Рибака з проханням звільнити голову Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайла Бродського із займаної посади. Причиною цього було висловлювання Бродського на адресу Мамалиги «Пи--р. глаз будет на ж....».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100