реклама
Sucurity Police

реклама

Шестеро черкащанок у складі збірної команди України з дитячо-підліткового фітнесу повернулися з нагородами чемпіонату світу, який проходив у місті Нові-Сад (Сербія).


– Уже напередодні змагань ми знали, що боротьба буде не на жарт складною. Жеребкування спортсменок склалося не на користь нашої команди: виступати під першими номерами, коли в категоріях до 20 і більше суперників, і всі вони найкращі у своїх країнах – неймовірно важко. Але дівчатка вистояли, – розповідає заслужений тренер України Антоніна Оробець.

За звання називатися кращими фітнесистами планети у своїх вікових категоріях приїхало боротися 99 спортсменів із 12-ти країн світу. Попри все шестеро українських спортсменів з семи потрапили до фіналу. Олександра Дьячук вибула з подальшої боротьби і посіла 11 місце, залишивши за собою рівно стільки ж суперниць.

Переможцями у своїх категоріях стали Марина Гончаренко та Анна Мельнікова. Марина була першою в категорії «ювенали 10-11 років», Анні не було рівних у категорії «діти до 7 років».


– Ці дві золоті медалі – особливі, адже вони є першими в історії українського дитячого фітнесу та ще й у двох черкащанок, – радіє Антоніна Оробець.

Четверте місце в категорії «молодь 14-15 р.» посіла доннечанка Маргарита Дорошенко.

П'яті місця посіли Дарина Ковтун («юніорки 12-13 р.») та Марина Кучер («ювенали 10-11 р.»). Дарина Кобзар була шостою у категорії «юніорки 12-13 р.».

Загалом Україна посіла четверте командне місце, пропустивши поперед себе Угорщину, Словаччину та Росію, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100