реклама

реклама

Депутати Черкаської обласної ради не вважають за потрібне працювати в постійних комісій, за якими закріплені. Про це на прес-конференції повідомила депутат Наталія Старікова.

«Не всі депутати сумлінно працюють у постійних комісіях облради і беруть участь в обговоренні питань. Скажімо, в переддень обласної сесії 21 червня я взяла участь у роботі постійної комісії з питань приватизації, власності, підприємництва, інвестицій та захисту прав споживачів. Із 13 членів комісії було 4. Таке спостерігалося по більшості комісій: кворум або не набирався, або був із перевагою буквально в один голос, – розповіла Наталія Володимирівна. – Тим часом, на порядку денному нашої комісії стояли важливі питання: внесення змін до бюджету, про передачу комунального майна, про реорганізацію навчальних закладів. Оскільки кворуму не було, рішення комісії були нелегітимними. А їх же розглядала наступного дня сесія обласної ради!».

На думку депутатки, деякі її колеги не відвідують засідання постійних комісій, вважаючи на краще з'явитися на сесії і проголосувати «як скажуть».

«Це говорить про безвідповідальність депутатів: якщо вже взяв на себе ці зобов'язання – працюй! А також не з кращого боку характеризує роботу обласної ради загалом», – констатувала Наталія Старікова.

Про це інформує прес-служба обласної організації «Фронту Змін».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100