реклама
Sucurity Police

реклама

Народний депутат від «Батьківщини» Микола Томенко вважає, що владі потрібне блокування Верховної Ради для вексельного та інших непопулярних законопроектів, йдеться на сайті політика.

– Я знаю, що ведеться активна робота з народними депутатами, які готові на певних засадах – або фінансових, або лобістських – «підголосувати» за законопроект за векселі. Але не є таємницею, що обговорюється також варіант «попрацювати» з опозиційними фракціям в такий спосіб, щоб вони пішли на блокування Верховної Ради, а Партія регіонів разом з комуністами провела би вексельний та інші непопулярні і непрохідні законопроекти, як це вже робилося, – зібравшись в іншому приміщенні без журналістів та без реальної реєстрації, що передбачена чинним законодавством, – зазначив Томенко.

Нардеп вважає, що «при такому сценарії надзвичайно важливо «не купитись» на цю історію, щоб через блокування з якоїсь надуманої чи нереальної історії не допомогти повернути в Україну вексель, що буде характеризувати фінансову систему нашої держави як період ледь не натурального, феодального господарства, коли замість реальних грошей треба буде розраховуватись паперами та обіцянками».

Крім цього, за його словами, існує ще низка подібних законопроектів, які не набирають 226 голосів.

– Тому для опозиції важливо не лише не допустити ухвалення антинародних законопроектів, а й не створити ситуацію, щоб Партія регіонів та комуністи з радістю перейшли би в інше приміщення і проголосували бажані для себе законопроекти, – вважає Микола Володимирович.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100