реклама
Sucurity Police

реклама

Спільний наряд групи затримання Смілянського міжрайонного відділу Державної служби охорони з дислокацією в місті Городище 25 червня близько п’ятої години ранку отримав повідомлення від чергового Городищенського райвідділу міліції, що по вулиці Заводській невідомий чоловік зґвалтував жінку.

Після прибуття за вказаною адресою до працівників ДСО звернулась 45-річна жителька Городищенського району. Вона розповіла, що кілька хвилин тому її зґвалтував невідомий чоловік і зник у невідомому напрямку.

Отримавши від потерпілої прикмети підозрюваного, працівники ДСО разом з оперуповноваженим карного розшуку почали обстежувати прилеглу територію й невдовзі по «гарячих слідах» затримали підозрілого чоловіка. Ним виявився 22-річний місцевий житель, у якому потерпіла згодом впізнала свого кривдника. Затриманого було доставлено до чергової частини Городищенського райвідділу міліції для проведення слідчих дій.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу України – зґвалтування (тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи), що карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років, інформують у прес-службі УДСО при УМВС України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100