реклама

реклама

Сьогодні о 00.25 до смілянських рятувальників від випадкових перехожих надійшло повідомлення про те, що по вул. Леніна у відкритому каналізаційному колодязі знаходиться жінка, яка потребує термінової допомоги.

Громадяни зателефонували рятувальникам після того, як почули стогін із відкритого технічного колодязя поряд із житловим будинком, у який через відсутність захисної кришки потрапила жінка.

До місця події прибув черговий караул пожежно-рятувальної частини. За допомогою штурмової драбини і мотузки рятувальники підняли 64-річну жінку на поверхню та передали її працівникам медичної допомоги.


Як пояснила потерпіла, пізно увечері вона поверталася додому від знайомих. Проходячи погано освітленою вулицею повз каналізаційний колодязь без кришки, пенсіонерка занадто пізно помітила небезпеку, оступилася і впала у отвір. На щастя для неї, колодязь був наполовину захаращений порожніми пляшками та сміттям, які пом’якшили падіння літньої жінки, і вона, окрім переляку, синців та незначних забоїв, уникнула тяжких травм.

На цей час потерпіла знаходиться в районній лікарні, інформують у прес-службі ДСНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100