реклама

реклама

30 червня у Черкасах у Долині троянд проходив етнофестиваль «Трипільські Зорі». У рамках фестивалю міська влада Черкас також вирішила провести змагання з тріатлону, використовуючи майно (сцену, апаратуру) фестивалю. Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода».

Під час проведення змагань, зі сцени було вкрадено банер, що належить Черкаській обласній організації ВО «Свобода» та ВМГО «Сокіл». Під час приготування сцени до церемонії нагородження спортсменів, його непомітно згорнули та заховали. Коли активісти ВМГО «Сокіл» поцікавилися, що сталося з банерами, упорядники, які тим часом були на сцені, повідомили, що зняли банери лише на час церемонії нагородження переможців змагань. Проте досі їх немає на місці. Організатори фестивалю запевняють, що ніяких вказівок чи дозволів знімати банер не давали. Таким чином, міська влада привласнила майно, що належить ВО «Свобода».

В. о. голови Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар, коментуючи ситуацію, зазначив: «Я вкрай обурений таким нахабним вчинком регіоналів. Рівень їхньої підтримки в місці падає, а вони досі вважають себе господарями. Ми будемо подавати до суду, звертатися до міліції та прокуратури, ми закликаємо правоохоронні органи втрутитися у ситуацію, не допустити подальших провокацій та забезпечити повернення майна. Україна – це де держава злодіїв і крадіїв. Ми - нащадки козаків, і тому навчимо злодіїв регіоналів поважати приватну власність інших».

Після того, як Юрій Ботнар звернувся до міліції, банер дивним чином знову з’явився на сцені, зазначають у прес-службі партії.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100