реклама

реклама

На завтрашньому засіданні фракції ПР в Черкаській міськраді регіонали розглядатимуть, куди далі рекомендувати депутатку міської ради Ольгу Сисоєву. Про це у коментарі «Прочерку» повідомив голова фракції Ігор Мельников.

– Ми будемо рекомендувати її туди, де вона впорається. На фракції будемо розглядати, яке у кого є бачення, – наголосив Ігор Мельников. – Зрештою у неї завжди є Палац молоді, куди вона може повернутися попрацювати… Ми хотіли запропонувати їй іншу роботу, проте поки це питання ще не вирішене до кінця.

Також він зазначив, що подальше працевлаштування Сисоєвої певною мірою залежить від можливих кадрових змін у департаменті освіти.

– Поки що там працює Ірина Вікторівна Топчій (директор департаменту освіти та гуманітарної політики, – ред.) Буде вони там працювати чи піде?.. Плітки різні ходять. Нам це невідомо. Якщо вона залишається, то ми вестимемо переговори, де бачитимемо Сисоєву, куди вона її рекомендуватиме як директор департаменту, – сказав Мельников, додаючи, що ставиться до Ірини Топчій з повагою.

Як відомо, саме з рекомендації міської організації Партії регіонів Ольга Сисоєва була призначена в. о. директора філармонії.

– Ми її рекомендували, тому що вона добре працювала директором Палацу молоді. Ольга виконала усі завдання, які перед нею стояли. Ми сподівалися, що комісія продовжить її роботу в філармонії, але вона обрала на свій розсуд того, кого вважала правильним, – зазначив Ігор Мельников.

Він запевнив: таке рішення комісії його не ображає.

– Це життя, тому в цьому немає нічого такого. Я вважаю, що вона отримала гарний досвід, попрацювала з творчими людьми, з інтелігенцією. На мою думку, для Олі тут багато позитиву, – сказав Ігор Петрович.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100