реклама
Sucurity Police

реклама

Депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький обіцяє в четвер під час сесії «поставити питання руба», щоб з’ясувати, кому роздали в оренду на 49 років території міських пляжів. У цьому він запевнив журналістів сьогодні під час прес-конференції Об’єднаної опозиції Черкащини.

– Я навіть знайду, як заблокувати сесію, – пообіцяв Микола Іванович. – На пляжах нічого ж не робиться. Будувати, якщо законно, – проблематично, наводити лад – проблематично, організувати відпочинок – також справа не одного дня. Біля «Митниці» стоянки побудували, трохи далі завозять відходи. Ще далі – хащі, кущі, пляшки. Я ставлю питання: кому і за що ці території віддали.

Так, дуже цікавим місцем для відпочинку, на думку Миколи Булатецького, є територія яхтклубу.

– Там можна відпочивати, але там все нерозвинуте. Потрібна соціальна реклама, в якій влада міста має поінформувати суспільство, де можна відпочити. Бо люди спускаються на набережну, а там – клоака. Вони не знають, що там є гарне місце. Недалеко від яхтклуба є паркан. Я поставлю питання, щоб всі паркани були знесені. Я пам’ятаю, ще за молодості любив бігати по Дніпру по краю води. Біжиш, вода бризкає... – заностальгував Микола Іванович і порадив усім це зробити. – А сьогодні не можеш пробігти, бо або сміття, або паркан, або собаки...

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100