реклама

реклама

Золоніському міському шахово-шашковому клубу заборонили займатися в приміщенні районного будинку культури. Цю вказівку отримав керівник організації Віктор Гринько від заступника голови Золотоніської райради Валентини Ярош.

– Причина виселення в тому, що шаховий клуб – міський, а клуб – районний, – пояснює в коментарі «Прочерку» ветеран-шахіст Микола Синьоок. – Хоча так було більше 30 років, і нікого це не турбувало.

Шахісти вже написали листи до голови Черкаської облдержадміністрації, голів Золотоніської райдержадміністрації та райради, міському голові Золотоноші.

– Подивимося на реакцію. Якщо зрушень не буде, поїдемо до Федерації шахів України, – говорить Микола Павлович.

Сама ж Валентина Ярош від сьогодні – у відпустці. Її начальник – голова Золотоніської районної ради Микола Собченко – про ситуацію з виселенням знає лише те, що взимку шаховий клуб пускали до будівлі на час ремонту міського будинку культури.

– Зараз усі шахісти грають у парку на лавочці. Хто ж буде у закритому розжареному приміщенні грати? – говорить «Прочерку» Микола Георгійович. – Місто – обласного підпорядкування, у них є свій будинок культури, у нас є свій будинок культури. У нас є свої шахісти, у них є свої шахісти. У нас все по-різному.

Натомість золотонісці запевняють: конфлікти щодо будинку культури та розміщення колективів у ньому між міською і районною владами раніше виникали часто, але за мерства Віталія Войцехівського та керівництва районом Оксаною Криницькою припинилися.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100