реклама

реклама

Соснівський районний суд міста Черкаси за позовом прокурора міста Черкаси постановив стягнути з колишнього міського голови Черкас Сергія Одарича майже 200 тисяч гривень на користь міського бюджету. Таку суму виплатили незаконно звільненому заступнику міського голови.

– Соснівський районний суд міста Черкаси 11 жовтня 2010 року поновив на посаді звільненого розпорядженням міського голови Черкас працівника та зобов’язав виплатити йому з міського бюджету за час вимушеного прогулу заробітну плату та податок з доходів фізичних осіб. Гроші він у 2010 та 2013 роках отримав. Ми звернулися з позовом в інтересах Черкаської міської ради до тодішнього міського голови про стягнення з нього коштів, втрачених бюджетом внаслідок прийняття незаконного розпорядження, – повідомив прокурор Черкас Олександр Маслюк.

Від відповідача надійшло клопотання про відкладення розгляду справи у зв’язку з його участю у слідчих діях. Проте з урахуванням неодноразового відкладення судового розгляду та з метою додержання процесуальних строків вказане клопотання судом відхилено з урахуванням вимог Цивільного процесуального кодексу України.

За результатами судового розгляду судом постановлено рішення, яким позовні вимоги прокурора задоволено. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Черкаси.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100