реклама

реклама

4 липня відбудеться офіційна презентація проекту інтернет-телебачення GromTV. Авторами його є журналісти Андрій Павловський, Олег Дейнека та уманський правозахисник Богдан Хмельницький. Проект вони створюють за меценатської підтримки Миколи Мельниченка. Про це інформує «Телекритика».

Як розповів виданню Богдан Хмельницький, GromTV – незалежний ресурс, місією якого буде допомагати людям.

Є багато людей, які постійно зіштовхуються зі проблемами. Їм хочеться кричати, а ніхто не чує. У цьому випадку ми поєднали правозахисну діяльність і громадське телебачення. Тому що ми не тільки показуємо сюжети про проблему, а й допомагаємо її вирішити. Наприклад, до нас прийшли люди з Обухова і поскаржилися, що у них на казково красивій території хочуть будувати сміттєвий завод. Ми зробили сюжет про те, як люди, протестуючи проти будівництва заводу, знесли паркан на будмайданчику, – розповідає він.

До створення проекту їх спонукали реалії сьогоднішнього телебачення.

– Просто набридло дивитися ті новини, які пише один режисер. Таке враження, що коли ти включаєш телевізор, ти бачиш одне і те ж. Часто проблемні сюжети не виходять в ефір, тому що там зачіпаються чиїсь інтереси. Ми ж пропонуємо людям зняти все беззаконня на телефон, а ми це покажемо. GromTV буде громадським майданчиком, на якому, незважаючи на чиїсь інтереси, ми будемо розповідати про проблеми людей, – говорить уманчанин Богдан Хмельницький.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100